Anna kör enhetligt

På schemat stod för ett litet tag sedan ”kaffepaus”. Den kaffepausen har nu runnit iväg och Anna Bergendahl har ställt sig på scenen iklädd sin vita klänning. En liten detalj vore onskvärt att ta bort på den och det är att nedanför det som kan kallas den egentliga klänningen hänger något tunnt tyg som inte ser au att passa ihop med den övriga. Hennes sex kördansare är lika vita de – enhetligt med andra ord. Snyggt men frågan är hur långt hon kan ta sig imorgon kväll.

En sak som kan vara till hennes fördel är att det är hon som ska få publiken att vifta med ljusstavar. Alla de tidigare (Andreas Johnson, Darin och Jessica Andersson har hamant i antingen andra chansen eller gått till finalen.

anna-fredag

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *