Kort med Anna

Anna Bergendahl är bara en av flera som inlett en karriär i idol och sedan hoppat på Melodifestivalen. Hon fick frågan varför hon tror det är så och sa att dessa två program är de största i Sverige och att det kanske känns naturligt att göra Melodifestivalen efter det. Det är jättekul att stå på den här scenen. Stödet hon får är jättebra och hon behöver bara gå upp och göra sitt. Kören är så tydlig i låten så det var bara naturligt att ha en stor kör bakom sig, sen tycker hon att det lyfter numret lite också. Albumet som kommer i april och innehåller MF-låten är finstämt. Många låtar liknar den hon tävlar med men de har även ett ganska retro sound med soulinfluenser. Gårdagens publik fick också beröm av henne då hon tycker att den var härlig.

Ikväll är det på riktigt och då lär spänningen öka temperaturen inne i arenan ytterligare några grader.

anna-presskonfa

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *