Överlycklig Peter Jöback: Jag brukar aldrig vinna…

På presskonferensen blev det till slut tillfälle till ett samtal med Peter Jöback. Sekunderna innan han blev uppropad förberedde han sig på andra chansen och var bara glad att få gå vidare. När det sedan stod klart att han tagit sig till finalen var det förstås jättehärligt och han kände ”Yes!”. Peter nämnde också att det här är ett framsteg från sist då han kom näst sist men efter att ha fått veta att låten i alla fall är populär på en del håll så började han fundera på att lägga till En sensation i sin repertoar i alla fall. Nu ska Peter ladda genom att sova, vila, vara med sina vänner, träna (inte på låten men träna fysiskt) och såklart bara njuta av denna seger. Misstänker att en del festande med bland annat champagne ikväll ingår i de planerna. ”Jag brukar aldrig vinna!” var hans kommentar innan han fick ytterligare en gratulation.

peter-joback-vinner

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *