En tågresa med många bekanta ansikten

Några timmars sömn blev det inatt i alla fall. Morgonen efter visade det sig att tåget mot Stockholm var det tåg som såväl personalen från SVT som en del låtskrivare, skivbolagsfolk och artister (Py Bäckman och Lill-Babs bland annat) var inbokad på. Vad som var än roligare, tre vänner hade också bokat biljett på det tåget så vi satt i bistron och pratade en längre stund medan diverse vid det här laget bekanta människor gick förbi eller slog sig ner för att umgås. Till exempel verkade Lill-Babs ha en trevlig stund med Py Bäckman och två till vars namn flugit iväg nu.

Lagom trött efter den långa natten blev det också några tupplurar på tåget. Hur sent det blir i Örebro återstår att se nästa vecka.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *