Madison Square garden eller Royal Albert Hall om NEO får välja

Kring 17.00 igår hade NEO en av de lägsta oddsen tillsammans med Alcazar. För NEO är det fantastiskt roligt att komma som nykomling och bli så favoriserad. Eller vad man ska säga… lade han till i letande efter mer passande ord. Han finner det jättekul att folk har tagit till sig det han gör på scenen och har märkt av att han får väldigt fina reaktioner när han går på stan och möter folk. Dock har han inte kunnat känna av något riktigt favoritskap egentligen eftersom han inte kunnat jämföra så, men det har ju skrivits väldigt mycket. Hans nära och kära är bara glada, de var me di Malmö och kommer till Örebro idag lördag. Hur han tänker försöka slå Kalle och Orsa spelmän?

– Fälla de innan… (skrattar) Nej jag har ingen plan alls. Jag kan bara gå ut på scenen och göra mitt igen och verkligen sätta allt så bra som absolut möjligt och hoppas på att folket röstar! 

Neo har varit med i sju år och ändå fått lite erfarenhet från olika sammanhang, men om han helt fritt får önska något han väldigt gärna skulle vilja göra i sin karriär, är det att stå på Madison square garden i New York och göra sin helt egna konsert. Helt enkelt för att det är stort! Eller Royal Albert Hall som är en gammal, klassisk arena.

 neo-och-orsa

Kalle Moraeus och hans tre spelmän är tävlingsmänniskor och vill gärna gå till Globen. Dock har de aldrig tävlat i musik tidigare trots sina år i branschen. Det som är nytt här för de är att de går upp på scenen och gör sina tre minuter. Vanligtvis, när de till exempel spelar med Benny Anderssons orkester, håller de på i kanske 3,5 timmar och hinner känna av vilken typ av publik de har att göra med. De tycker ändå publiken här har varit bra. De och NEO har helt olika låtar och de funderade på att erbjuda NEO lite hjälp. Kalle och Orsa spelmän har inga problem med att se sin låt i Oslos startfält och visade på att det ju gått väldigt bra för Rybak förra året.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *