Två glada vinnare ska fira ikväll

Jessica hade inte förväntat sig att hon skulle gå vidare, och inte att hon skulle ta Alcazar. Hon älskar de och tycker at te gjorde ett fantastiskt framträdande, men eftersom de har så olika låtar var det folkets smak som avgjorde och det till en väldigt lycklig Jessicas fördel. Sekunderna innan hon ropades upp grattade hon Alcazar tyst, men när hennes namn sedan ropades upp blev hon förstås väldigt glad, vilket man såg. 

Hon har ännu inte smält detta och än mindre hunnit tänka någonting på att byta något i numret men eftersom detta gick hem så komemr de säkert köra på samma koncept. Nu ska hon fira sin seger med dans, champagne, mat (hon har tydligen inte ätit på länge) och att umgås med Pernilla, sina låtskrivare med flera…

Även Pernilla blev förstås oerhört glad och ska nu fira detta.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *