Saades dröm har gått i uppfyllelse

Precis efter delvinsten i Sandviken hade inte Eric Saade hunnit förstå riktigt vad han gjort. Nu, fyra veckor senare, har det sjunkit in.

– Det kanske var dags, var hans kommentar.

Eric går ut sist av alla men anser att det är en jätteliten bricka i spelet. Det handlar mer om att han måste leverera lika mycket i vilket fall, för om han inte gör det blir det ändå inte bra. Sedan han klev upp på scenen i Sandviken och gjorde sina tre minuter har han definitivt märkt av skillnad på ”före och efter” deltävlingen.

– Det var jätteroligt första gången man fick komma ut och träffa alla på signeringarna och för första gången förstod jag vad jag hade ställt till med lördagen den 13, i Sandviken. Det är en dröm som gått i uppfyllelse.

Apropå drömmar så skulle han väldigt gärna vilja slå i England och göra en duett med Justin Timberlake just för att han är en grym artist. Hur är det då att ta en dusch på scenen? Det är jätteroligt och på genrepet igår kväll tajmade de det exakt. Ikväll när det verkligen gäller ska han bara köra sitt, sedan sitta och se glad ut och hoppas på det bästa förstås!

 

Peter Jöback berättade att resan från Malmö och hit till finalen har varit kul men att det är lite annat nu när det tar tid att komma till finalen. 1990 var det en tävlingsdag och sedan var det över. Vänner och folk runtomkring har bland annat nämnt för honom att de gillar låten och det tycker han är jättekul. Den enda han kommer ha med sig idag till Globen är sin kille, men det räcker. Är Peter hemma brukar han se Eurovision Song Contest. I år har han bara hört Norges bidrag hittills eftersom det var ett gig inbokat i just Norge då. Han säger sig vara en lugn tävlingsmänniska och njuter bara för tillfället.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *