Sex blir fem när EBU sätter gränser

Trots att kameran låg kvar i Stockholm kunde inte ett vackert väder stoppa en längre cykeltur till Valbo köpcentrum där Anna Bergendahl sjöng tre låtar och signerade sin nya skiva.

I Oslo får man vara max sex personer på scenen. Anna Bergendahl + sex körmedlemmar = sju.

Detta innebär att Annas scenframförande  måste göras om lite till Oslo så de skär helt enkelt ner antalet körmedlemmar till fem. Detta är enligt henne själv det enda som ska ändras. Allt annat i numret behålls i stort sett som det var i Melodifestivalen. Jag misstänker i alla fall att mindre saker som kläder och så kommer bytas ut då de allra flesta väljer att förnya sig litegrann och spetsa till framförandet lagom till den europeiska tävlingen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *