Eurovisionsvinnaren Lena besökte Sommarkrysset

I lördags den 31 juli var jag på Grönan för att se Sommarkrysset och passade på att snorpa åt mig en stund med Lena Meyer-Landrut som nog de flesta vid det här laget vet vann Eurovision Song Contest i våras. Vi hade en trevlig liten pratstund bakom scenen om både musiken och Sverige. Tyvärr har jag inte hunnit med att översätta den mellan allt jobb på ett produktionsbolag, jodå ni läste rätt, det är ett sommarjobb som jag hoppas blir förlängt. 🙂

Men en sak vet jag. Och det är att jag ska få upp intervjun och lite bilder till tisdag kväll/onsdag morgon. Så på återseende med er. Under tiden kan ni få en bild eller två som förrätt… 😉

Lena

Lena

Lena på Sommarkryssets scen

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *