Numera resvan Lena gillar Sverige

Lena Meyer-Landrut var en av flera artister som uppträdde på Sommarkrysset på Grönan i Stockholm den sista juli. Eftersom jag ändå skulle till samma program som Lena passade det väldigt bra att ta en liten pratstund med henne bakom scenen före direktsändning. Särskilt eftersom hon skulle iväg snabbt sen och inte kunde ta det efteråt som det först var sagt. Så efter att ha blivit hämtad av hennes kontaktperson för dagen fick jag några minuter med Eurovisionsvinnaren.

För inte så länge sen var Lena helt okänd. Sedan blev hon utplockad att representera Tyskland i Eurovision. Om den resan säger hon att det hände väldigt mycket  och att det var en häftig och intensiv tid. Plötsligt visste väldigt många vem hon var. Något Lena tycker är läckert och gillar. Sedan den där dagen i Maj i Oslo har hon fått resa runt en hel del.

          Jag har varit i Paris, London, Amsterdam, Wien och i Oslo ytterligare en gång efter Eurovison. Och nu är vi i Sverige, det är toppen.

Lena har inte många drömmar. Det är nog många flickors längtan att bli artist så det som hänt henne är lite av en dröm som blivit sann. Hon berättar att hon vid fem års ålder ville bli artist så att få sjunga är roligt. Nu är det som kanske bekant så att Lena ska representera Tyskland igen nästa år, något hon gillar och är glad för, men inte sa så mycket mer om kring just nu. Hur har då livet förändrats då för denna unga tjej?

          Mitt liv har förändrats mycket. Jag reser runt mycket, står på stora scener och ja, folk vill ha bilder med mig och såna saker. Så det har faktiskt blivit en stor förändring.

Det hon ska göra härnäst är att åka tillbaka till Tyskland. På frågan vad hon tycker om Sverige berättar Lena att de varit I först Helsingborg och Malmö och nu Stockholm. Stockholm är en underbar stad och får hon som hon vill blir det besök  i Sverige igen framöver.

Lena Meyer Landrut

Lena bakom scenen

Lena Meyer Landrut

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *