Gävletrion Wastesson/Forsberg/Sjöberg i MF 2011

Webjokern har så sent som ikväll avgjorts i direktsänd TV, totalt så har 15 ordinarie bidrag nu blivit klara. Förutom Gävle-relaterat bidrag har Lars ”Dille” Diedricson, Calle Kindbom och Kristian Wejshag vänt blickarna mot vårt västra grannland i sin jakt på artist. Dessutom verkar en låt ha bytt språk.

Den låt som bytt titel och därmed också verkar ha bytt språk totalt är Lasse Stefanz I surrender (En blick och något händer). Är det Alexander Bard som vill bli lite mer internationell månne?

Dessutom har tre bidrag till presenterats varav det ena är så Gävle-relaterat det bara kan bli inom Melodifestivalvärlden. Den välkända trion schlagerrävar Wastesson/Forsberg/Sjöberg har skrivit en låt som vår egen  Babsan ska framföra.  Här luktar det verkligen glitter, glamour och gala! Och trion har en förmåga att skriva hits så de kan mycket väl gå långt under förutsättning att det är en bra låt som Babsan framhäver på ett bra sätt. Som liten kul notis kan tilläggas att jag faktiskt haft Lennart Wastesson som musiklärare på mellanstadiet. 🙂

En annan bekant, Elisabeth Andreassen återkommer till Melodifestivalen samtidigt som Nicke Borg från Backyard babies står på egna ben och försöker sig på schlagerland.

Ge mig en spanjor
Upphovsmän: Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg, Lennart Wastesson
Artist: Babsan

Leaving Home
Upphovsmän: Jojo Borg Larsson, Nicke Borg,
Fredrik Thomander och Anders Wikström
Artist: Nicke Borg

Vaken i en dröm
Upphovsmän: Lars ”Dille” Diedricson, Calle Kindbom, Kristian Wejshag
Artist: Elisabeth Andreassen

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *