Snart fulltaligt startfält

Imorgon förmiddag presenteras ytterligare artister och låtar till 2011 års Melodifestival i samband med att startfältet för Luleå och Göteborg träffas i Tv-huset.  Några som det gått mer eller mindre rykten om att de är klara är bland andra Lili & Susie, Jenny Silver, REbound, Eric Saade och Daniel Karlsson. Jag hoppas på att Lili & Susie kommer tillbaka för de är professionella samtidigt som de är så enormt jordnära och trevliga människor. Ställer REbound upp i Melodifestivalen rekommenderar jag arenabesökarna att ta med sig öronproppar som säkerhet. Duon har nämligen några riktiga fans i Stockholmstrakten som jag stött på i somras och som hörs på mils avstånd när de skriker sig hesa bara namnet dyker upp på en storbildskärm! Visst har jag också några stora förebilder inom musiken men någonstans finns det faktiskt en gräns.

Programledarna är redan klara och 2011 blir det en duo vid namn Rickard Olsson och Marie Serneholt. Rickard har ju ett förflutet från Gävle även han, så vi kan ha mycket lokalt anknutet  att se fram emot.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *