Kempe x3 i Linköping

Jag roade mig med att läsa igenom listan lite noggrannare, till ett glas nyponsoppa. Före semi tre och fyra funderade många på hur 2011 års upplaga egentligen ska bli.  Nu när de resterande artisterna äntligen klargjorts blev det plötsligt annat ljud från flera av dem. Är det kanske så att vi i mars kommer ha en vinnare från någon av de sena semifinalerna eller kommer någon av artisterna från de två första slå till? Om inte jag har fel har vi de senaste åren fått en totalsegrare från just sista semifinalen, i både Malena Ernman och Anna Bergendahl.

Flera av de namnkunniga låtskrivarna står med på flera bidrag, såsom Thomas G:son och Bobby Ljunggren. Den som fått med flest är Kempe som har varit med och knåpat på hela fyra stycken. Av dessa fyra har dessutom tre av bidragen hamnat i den tredje semin i Linköping (Playtones, Simon Forsberg och Eric Saade som inte lär vara mindre populär sedan Manboys genomslagskraft). Han verkar med andra ord få fullt upp och hoppas kanske på att få slippa byta stol mellan bidragen där, som de fick göra på den tiden då låtskrivarna satt vid bord i green room. Någon som minns det?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *