Med SJ mot Luleå – MF ligger i startgroparna

Idag har varit en fullspäckad dag med kort möte med en kompis och så skolan fram till 16.10 ungefär. Därefter tog jag en rundtur på Ica för att handla banan, yoghurt, festis, lite bröd och ett gäng sådana där små söta enportions smörpaket inför den långa tågresan med nattåget upp till Luleå. Risken att jag svälter är därmed ganska så minimerad.

Innan jag klev på tåget besöktes SJ:s biljettbutik på centralen. Mitt i den nyrenoverade lokalen är sex skärmar placerade som visar diverse reklam, en av de reklamsnuttar som visades handlade om att köpa biljetter till just Melodifestivalen och boka tåget samtidigt. Jag var bara tvungen att hala fram kameran ur väskan och ta kort på skärmen när reklamen dök upp igen! Nu tutar vi och kör! 🙂

SJ: s Melodifestivalreklam

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *