Snövitt Luleå bjuder in till fest igen

Lite före åtta imorse rullade tåget in på Luleå järnvägsstation, i ett snövitt landskap. För övrigt andra gången Luleå får Melodifestivalen, första gången var 2003. Då stolen bredvid mig på tåget inatt var tom och täckningen på det mobila bredbandet i stort sett obefintligt var det lika bra att inta vågrät ställning, hopkurad under jackan, och försöka få lite sömn åtminstone.

Just nu är min övriga packning inlåst i ett rum på Park hotell medan jag sitter med dator, papper och penna för att bli mer påläst på veckans artister. Ska försöka möta upp Pia som också jobbar som press denna vecka och åkte det senare nattåget. Sedan står en dusch på önskelistan innan det är dags för kvällens genomlyssning av de allra första åtta låtarna.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *