Le Kid bjuder på både konfekt och konfetti

Nästan direkt efter att Jonas Matsson med On my own gått av scen blev det lunch för alla som jobbar här på golvet medan viroade oss med en presskonerens. Nu är åde presskonfan och lunchen slut. På scenen står Le kid och har repat två gånger. I taket hänger två enorma muffins, sex stycken engelska konfekt har placerats mitt på scenen. På de bakre tre står några av gruppens medlemmar med instrument och de tre framför får bokstavligen ben och reser sig mitt låten. Strålkastana går i blått, gult och rosa. Bakgrunden är ett fyrverkeri av färg och  rörliga bilder, såsom läppar, engelskt konfekt, texten ”oh my god” och ett hypnotiskt mönster som kanske är till för att barnen ska bli beroende av just engelskt konfekt? Även LED-ringen är färglagd.

Le Kid

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *