Pernilla Andersson gör sig hemmastadd

En helcool Pernilla gör sig riktigt hemmastadd på scenen. Kristallkronor med levande ljushänger från riggen i taket, en matta rullas ut på scengolvet och på det ställs ett mikrofonstativ. Bakom henne hänger två röda långa sidengardiner, snyggt veckade. Fattas bara en liten fåtölj och en bokhylla…

Pernilla själv som kommer bära svart på lördag, står vid mikrofonen med en röd gitarr. Hon backas upp av ytterligare en gitarr, en kontrabas och en flygel. Jag gillade hennes låt igår och tycker att den är än bättre idag. Att Pernilla inte far runt som en duracellkanin (som Rasmus) eller ens använder hela scenen gör ingenting alls då hon ändå lyckas göra låten levande.

Pernilla Andersson

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *