Rasmus levererar fartfyllt nummer

Rasmus nummer består av att han börjar med ryggen mot publiken mellan ett antal svarta kuber. Han vände sig ganska snabbt mot oss och visar upp ett mycket fartfyllt nummer. Han rör sig nästan lite för mycket, så det är bitvis svårt att få bra bilder på grabben. KUl dock att han är så pass rörlig och dessutom gör ett högt hopp från en av kuberna vid slutet. I bakgrunden visas  en del av ett pariserhjul med lampor på armarna. LED-ingen lyser i blågrön. Efter andra repet av Social butterfly tyckte steadycamkillen Sandklef att det var mycket bättre flr att sedan prata vinklar med dragspelsmusikern.

Förutom dragspel backas Rasmus upp av gitarr, trummor  bas samt ett gitarrfodral som får agera udda trumma.

Rasmus Viberg

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *