Det verkar sitta för Pernilla Andersson

För Pernilla Andersson verkar allting sitta och hon känns lika säker som igår. Den svarta klänningen hon bär slutar lite ovanför knäna och är ojämn i kanterna. Ärmarna är broderade. Även bandet bakom henne är svartklädda. Med allt det röda hon har i form av gardiner som ramar in scenen, en röd bakgrund med ett hjärta till höger och LED-ringen som även den lyser i rött komer det nog kunna bli ett väldigt tjusigt nummer.

Inför Pernillas sista genomkörning frågar pianisten om man kan få byta basist. Härliga Henke som är på väg av scenen säger kort.

– Det är försent.

Därefter räknas det ner inför hennes sista genomkörning.

Pernilla Andersson

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *