Halvfyllt i Coop arena på fredagens genrep

Det första genrepet i Luleå var inte särskilt välbesökt. Cirka halva parketten var tom och på läktarna var det inte särskilt många heller. Det där härliga draget som man gärna vill ha på en Melodifestival infann sig inte riktigt. Håll öronen på helspänn och ögonen vidöppna vid inledningen för då kommer Rickard Olsson och Marie Serneholt att både byta kläder ett antal gånger, sjunga och dansa, även om Marie kanske inte kommer ramla på det sätt som hon gjorde idag för det såg väldigt farofyllt ut. Frågan är om det ens var tänkt att hon skulle halka?

De små inslagen till artistpresentationer står  Per Andersson och Katrin Sundberg för när de fått det ärofyllda uppdraget att se till att den som ses ut att presentera oss i ESC ska vara kompetent. Något som den duon kanske inte är helt rätt personer för… Men vissa repliker är verkligen klockrena och lockar till skratt, särskilt Katrins.

Artisternas nummer har inte ändrats särskilt mycket, vilket lär tyda på att det sitter bra hos de flesta. Dock började jag fundera på huruvida Jonas hade den lilla skärmen på scenen under förmiddagens rep eller ej. I vilket fall har den nu tagits bort och anänds alltså bara i början.

På minussidan kan Nannes mellanakt placeras. Inte för att hon är dålig för det är hon absolut inte! Däremot hade jag förväntat mig något mer än en simpel cover på en av Whitney Houstons hitar.

Imorgon förmiddag kommer ett nytt genrep och senare på kvällen är det ”blodigt allvar”.

Scenen 2011
Rickard & Marie
Nanne

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *