Rasmus ”Karlsson på taket” Viberg håller inte igen

Rasmus repar nu för fullt. Jag var tvungen att smita iväg mellan hans två första genomkörningar och hann inte fram till min plats innan de började. Istället kunde jag från bakre parkett se hur Ulrika Hammar på MLP satt framåtlutad och diggade till musiken. Hur det går för Rasmus? Vill ni verkligen veta det? Okej då… 😉

Vår ”Karlsson på taket” fast i en bantad version och med mer hår, har verkligen energi och inga problem med att utnyttja den så som han flänger mellan de svarta lådorna, den långhåriga dragspelaren och scenens kanter. Här kan det faktiskt gå hur som helst. Jag skulle i dagsläget tippa runt 5-6 plats.

Jonas Matsson

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *