Supersnyggt, Jenny Silver!

Jennys rep började inte helt perfekt då hon land annat fortfarande stod och försökte få snäckan i öronen på plats när det var meningen att ena handen skulle hantera mikrofonstativet. Musiken bröt, Jenny skrattade och fick inta startpositionen igen.Nästa försök löpte smärtfritt.

Jag tycker visserligen att det låter väldigt mycket ABBA om låten och att det väl direkt inte är något nytt men själva numret…! Hur snyggt som helst med en självsäker Jenny som äger scenen medan hennes fyra dansare hela tiden är i samspel med henne eller rör sig i närheten. Den där silvriga överdelen är en kort klänning, snyggare än Hero-Perrellis som var ungefär lika kort. Jeansen som hon hade under igår har tagits av vilket gör att hon visar upp benen och ser därför längre ut nu. Men vad är det för huvudknyck och enöga-kikare hon gör? Ser lite konstigt ut just där…

Jenny Silver fipplar med öronsnäcka
Jenny Silver

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *