Danny & Swingfly till Globen efter stor dramatik

Vi fick för en gångs skull gå ner i själva arenan och se programmet live från parkett. Visserligen bakre men ändå. Allt löpte fint under sändningens gång och att Danny gick vidare var väl ingen större chock, men att Swingfly parkerade Jenny Silver i andra chansen var en mindre skräll. Före det drogs det dock andan högt och publiken kunde inte fatta att antingen Jenny eller Pernilla skulle åka. När Marie sen berättade att hon verkar ha fått fel namn pustade hela Coop arena ut.

Det blev till slut Danny och Swingfly till Globen medan Pernilla Andersson och Jenny Silver får möta någon i andra chansen. Och min topp-5 stämde ju faktiskt men med vissa ändringar i resultatordningen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *