Överväldigad Pernilla Andersson hade svårt att finna ord

Jag fick tillfälle att prata med en uppenbart chockad Pernilla Andersson som stod med sin kontaktperson bredvid sig och ett paket servetter framför sig. När Marie Serneholt basunderade ut att det stod mellan henne och Jenny Silver var Pernilla tvärsäker på att hon åkt ut. Hon var helt säker på att hon skulle komma sist.

Detta visade sig vara fel och Pernilla fick på nytt stå ut med persen att vänta in resultatet, denna gång stod det mellan henne och Le Kid. Även där var Pernilla tvärsäker på att hon skulle åka ut och påpekade att de har en låt som brukar fungera i dessa sammanhang. På frågan om hon är nöjd över sin placering svarade hon:

– Ja jag är så nöjd så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det känns som en seger för mig.

Att hon gått till andra chansen betyder väldigt mycket för henne och hon nämnde att hon börjar gråta så fort hon pratar om det. Så hon lär förmodligen ta ett tag till att smälta detta.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *