På genomresa i ett soligt landskap med destination Göteborg

Tåget hem från Luleå segade sig i maklig takt neråt landet och efter två dagar med skola och jobb är det dags att återuppta det resande livet. För tillfället sitter jag på ett X2000 som kommer tuffa på hela vägen till det vackra charmiga Göteborg. På vägen ner har det finslipats på lite frågor och gjorts research då jag har en plan! Men vad det är avslöjar jag inte än…

Morgonens väderprognos lyder: soligt och klart med en temperatur som känns varmare än det står på papperet tack vare att solen ligger på så pass bra. Detta under förutsättning att du bor någonstans mellan Skövde och Göteborg samt att ingen orkan letar sig nedåt landet och orsakar ovanligt starka vindbyar lokalt. Bor du dessutom mitt i Göteborg kommer temperaturen öka markant nå sin kulmen på lördag kväll. Har ni inte tagit den där koppen kaffe än är det nog hög tid då klockan närmar sig lunch.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *