Anniela är elektrisk

Det går en starkt röd elektrisk tråd genom Annielas nummer. Hon börjar på rygg på en skiva som hissas ner från taket. Påminner lite om en scen ur Doktor Jekyll o mr Hyde om jag inte är ute och halkar runt mellan filmerna. (rättelse: Frankenstein) På bakgrunden står det ”Elektrisk” med stora bokstäver. Detta byts sedan ut mot en elektrisk miljö kan man säga. LED-ringen går i blågrönt. Även här ingår fyra dansare och dessa rör sig runt henne samt ligger sig på golvet vid ett tillfälle.Trots allt snyggt nummer för att inte snacka om hennes skor! Gröna glittrande saker…

Som grand finale avslutar Anniela med att ställa sig mellan två elektriska kulor och ta tag i de med varsin hand. Bakom henne skapas en smäll medan det sprutar pyro från bollarna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *