Babsans nummer – ett galet med matadorer och avklädning

Jag anade ett fartfyllt, galet nummer när vi fick höra Ge mig en spanjor igår. Efter samtalet med låtskrivarna igår skulle man kunna säga att det kom ett kvitto på det. Är inte detta nummer fartfyllt och roligt vet inte jag. Den där skärmen består av remsor som en man kommer ut igenom. Allting börjar i stil med 1986 då man hade musikvideor, men detta är bara en liten snutt på Babsan i en bar. En man får nobben och kliver ut genom skärmen som sedan försvinner. Det är manliga dansare på scenen som ju längre in i låten vi kommer blir mer och mer avklädda och spanjorliknande. Det är dans, matadorer, trappa som snurras runt och avslutningsposen är ju bara för bra. De fyra dansarna står runt henne varav den ena vid bägge genomkörningarna fått en oslagbar blick! Senaste gången brast Babsan ut i ett gapskratt.

Babsan

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *