The Moniker veckans duracellkanin?

Kan människan stå still? Tydligen inte. Jag tycker även The monikers låt blev mycket bättre live på scenen jämfört med det vi fick höra igår. Det ät tecknat och 70-talsdisco-tema som bakrgrund. LED-ringen med alla färger ramar in allting. Daniel han börjar liggande på en madrass mitt på scenen, reser sig upp och får ett mikrofonstativ av en trumpettjej. Det fortsätter med att Daniel hoppar upp på ett rullband och går sigigenom en refräng, hoppar av det och tillbaka till mitten av scenen där han dansar med två tjejer,sträcker armarna upp i luften och avslutar med att ramla bakåt tillbaka på den väntande madrassen. Efter allt han gjort under dessa tre minuter kan jag nästan förstå om han måste lägga sig. Kan mycket väl gå vidare på lördag.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *