Överlycklig rörd Sanna fick flest röster – till Globen

Christian Walz, The Moniker, Brolle, Sanna Nielsen och Loreen går vidare. Anniela blev sexa, vår egen Babsan sjua och Elisabeth Andreassen tog åttondeplatsen.

En helt överlycklig Sanna Nielsen fick flest röster och är därmed redan i Globen. Hon var så tagen att hon knappt kunde prata, mest stod och hoppade och viftade med händerna uppe vd ansiktet. Vad Marie Serneholt sa till henne precis innan segrarreprisen vet jag inte riktigt, vi hade en mindre diskussion om det här uppe och kom fram till att hon kan ha sagt att Sanna fick stötta sig mot henne. Alternativ nummer två vet jag inte ens om jag vill skriva här just nu.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *