Sanna och Brolle två lyckliga segrare

Frö Brolle är det en väldigt skön känsla över att ha gått vidare. Han beskriver det som att som liten dagen före julafton se alla presenter och vänta på det där man önskat sig, en overklig känsla. Han satsar givetvis på Düsseldorf och säger att det vore magiskt att få presentera Sverige där. Andra gången han körde sin låt inför ett fullsatt Scandinavium var det ett svart hål hela vägen, säger han och skrattar. Nu ska han fira detta med vänner och med familjen som flugit hit från Skellefteå och kommer vara med ikväll.

Sanna Nielsen säger att detta är fantastiskt och utbrister överlyckligt ”Jag ska till Globen!”. Hon vågade inte tänka på att just hennes namn skulle ropas upp först så hon struntade i det och hade det trevligt med bland annat Babsan och The Moniker i green room och hade det jättetrevligt. Sanna hörde inte heller riktigt vad Marie hade sagt till henne precis före reprisen men någon sa till henne att hon skulle sagt ”Nu kan du släppa dig”. Ikväll blir det fest på hotellet för Sanna med nära och kära som hon ska pussa på och  om fötterna tillåter kommer det bli en hel del dans också.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *