Sara dansar på bordet

Sara Lumholdts rekvisita är ett bord i glas eller av glasaktigt material. Hon har sex dansare med sig på scenen som har en hel del väl uttänkta rörelser till musiken. Det är ett snyggt nummer där alla från början befinner sig på golvet för att när varningslarm ljuder omringa Sara. Några hoppar upp på bordet för att sedan dyka ner under det.  Saras fransiga jacka åker halvvägs in i låten och får sig en flyglektion ut ur bild. I bakgrunden ses en miljö av höga hus och byggställningar snurra förbi, bitvis kantade av röda lampor. Hon avslutar ovanpå bordet efter att ha använt större delen av scenen samt fått åka kana av bordet. Ljussättningen går i vitt och blått.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *