Festande mellan flygplan när Flygvapenmuseet välkomnade

Gårdagens välkomstfest var förlagd till Flygvapenmuseet 7 km utanför Linköping. Vi var några stycken som anlänt cirka 20 minuter före 20, då ännu i inga artister eller personal Anlänt. Första anhalt var vänster hangar där de byggt upp rum från olika årtionden, visade upp diverse flygburna maskiner med tillbehör och mycket fakta på väggar. Bordet med välkomstglasen med champagne stod kanske aningen konstigt placerad för på väggen bakom kunde man läsa ”om kriget kommer”.

När artisterna anlänt minglades det och fotograferades såväl artister som museiföremål och en stund senare välkomnade Borgmästaren hela sällskapet till Linköping och Melodifestivalen. Eric Saade stod lämpligt placerad vid en vägg med text bakom honom och poserade inför ett antal kameror. Johanna Randolph från Roxy stod på sidan om och tyckte att platsen var perfekt för honom. Även Simon hamnade på bild under kvällen.

Buffén som vi sedan hänvisades till i närliggande hangar var relativt liten men väldigt god och bestod av två olika sorters kött sallad, såser, foccacia och friterade rotfrukter. Artisterna hade sina egna bord och sedan fanns det några bord längre in i salen förutom alla ståbord som, var utplacerade mellan gamla stridsflygplan.En lite ovanlig miljö lugnt sagt…

Alexander Bard verkade vara väldigt hungrig då han ganska snabbt valde att plocka åt sig av maten och genast fick en kö efter sig. Fredrik Kempe valde att ta av ett buffébord längre in då någon frågade honom vilket bord han sitter vid. Han funderade ett tag.

– Jag sitter hos Simon,  sa en avslappnad Kempe som ju hade hela tre bord att välja mellan.

Under kvällen spelades det på gafflar, sjöngs för Shirley Clamp som firade födelsedag dagen till ära och minglades runt lite till. Eric Saade sågs stå i närheten av kaffebordet tillsammans med några men Alexander Bard så jag mest sitta vid sitt bord. Efter maten bjöds det även på kaffe och chokladbit. Närmare 22.30 vlade de flesta att ta bussen tillbaka till hotellet där baren snabbt fylldes av glada bsökare, bland annat Camilla Bjering, Sebastian, Tine Matulessy och Alexander Bard. När jag o några till fortsatte till Harrys kring 01 satt fortfarande Bard kvar vid ett bord och såg inte ut att vilja lämna än på ett tag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *