Lena Ph som du aldrig sett henne förut

Linköpings första genrep, fredagkvällens, är över för cirka 30 minuter sen. Lena Ph fick inleda då programledarna som är sena ska roa sig med att sno en liten elbil och köra gatlopp i kulissena. Att det sen inte är Cloettas kulisser utan TV-husets i Stockholm är en helt annan sak… 😉

Måste också säga att grafiken när loggan till bad cop, bad cop skjuts sönder och innandömet av Cloetta center visas live är extremt snyggt gjort. Det mesta gick bra under kvällen och den enda stora missen som syntes var att Playtones skylt tagit helg av misstag efter klädrepet och nu alltså inte ens kom ner. Bandet fick en extra minut på sig att göra sig redo för sitt framträdande medan skylten hissades ned och tändes, dock hängde den lite snett.

Något som kunde märkas rent publikmässigt var att Shirley’s angels hade ett väldigt tryck och fick bra respons av publiken. Att taket sedan lyfte så fort Erics bidrag nämndes är en annan sak och ingen hemlighet.

Sara Lumholdt lottades att få den ena Globenbiljetten och snubblade på väg upp till scenen där Marie väntade. Sara reste sig och ställde sig bredvid Marie som också varit med i A-teens. När de stod där tillsammans ropade Marie:

– Det här har alla fotografer väntat på!

Men förutom Eric Saade som inte helt överraskande var favorit, så blev Lena Ph den stora drottningen. Hon gjorde nämligen om sin egen Dansa i neon men till engelska och klev ut tufft klädd framför ett helt band, med mer pryo än artisterna hittills haft tillsammans, och drog av låten. En kompis ifrån Melodifestivalklubben som satt två stolar bort sa att Lena slår alla de andra pausartisterna med hästlängder men jag tror inte det räcker.

Det ska bli riktigt kul att se den igen imorgon!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *