Shirleys angels kan inte få nog

2011 blir Shirley Clamps femte deltagande i Melodifestivalen. Hon och hennes änglar tror inte de någonsin kommer tröttna på Melodifestivalen. Shirley förklarar att det är det största man kan delta i i Sverige och något som Shirley gärna längtar till.

Hon tackade ja till låten för ganska länge sen och därefter tog det en stund för henne fatt bestämma sig vad hon ville göra. Vera och Prada gick i stort sett med på att vara med utan att höra låten för att det var en kul grej att göra tillsammans. Det som fick Shirley Clamp att tacka ja till låten var introt som tycker är dramatiskt och spännande och förklarar att man vill lyssna vidare. Samtidigt är låten lättsam och det gillar hon.

Shirley säger att Linköping har en riktigt bra deltävling med både bra artister, låtar och nummer. En opartisk Shirley tycker också att det är tråkigt att bidrag ska behöva åka ut men just tävlingsbiten är ju lite speciell.

Jag avslutade med att fråga om Vera och Prada verkligen är änglar.-

– Änglar på riktigt? Undrade de

– Vi är både svarta och vita, svarar Jessica.

– De är bra änglar för de tar hand om mig så bra, säger Shirley.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *