Sjätteplacerade Linda ser positivt och blickar framåt

Linda SUndblad kom sexa men är inte nedslagen. Hon stod vid sitt bord och berättade att det känns mer än okej, att hon var nöjd med sin insatsoch att det inte finns något i låten som hon vill ändra på. Låten Lucky you betyder mer för henne nu än när hon först gick upp på scenen och hon tycker att budskapet gick fram. Linda känner inte det minsta oro för att Lucky you inte kommer att nå ut. Självklart ville hon till Globen men samtidigt säger hon att man måset se lite till sig själv.

– Har jag gjort allt jagkunnat? Ja.Är låten den bästa jag skrivit? Ja, det är det och jag har haft superkul och njutit av detta.

Linda påpekade att man aldrig ska säga aldrig men just nu ser hon det här som en så pass ny period med låten och kanske en ny skiva så hon tror åtminstone inte på att det blir något nästa år för hennes del.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *