Godmorgon, på rätt spår

Melodifestivalen har kommit in på sin fjärde vecka. Det innebär den sista deltävlingen, förlagd till Malmö. Förutom att SL satte käppar i hjulen, eller om det var signalerna deras, så att jag missade första tåget och tvingades köpa ny biljett så höll jag på att åka till Göteborg istället för Malmö. Som tur är påpekade en tjej det för mig så jag snabbt kunde hoppa av det tåget och hitta rätt X2000.

Nu tuffar tåget på mot Malmö. Veckans deltävling är lite speciell då datumet för direktsändningen är den 26 februari, samma datum som Carola vann med Främling i just Malmö. Den gången var det dock i Palladium. Numera är arenorna lite större än så. Det bör inte vara någon större förvåning om detta nämns på något sätt. Snarare tycker jag det vore straffbart att inte nämna det om än bara i förbigående.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *