Fredagens genrep i en kortversion

Kvällens genrep är över och de lottade vinnarna blev Lasse Stefanz och Melody club. Själva genrepet inleddes emellertid av att programledarna välkomnade till den färde och sista deltävlingen samt framförde en mindre musikal som var godkänd åtminstone. Därefter framförde artist efter artist sina bidrag. När Linda Bengtzing fyrade av sitt pyro blev det reaktioner från publiken i form av utrop och lite extra glädje.

Allt verkade flyta på ganska bra men om guldsoffan står på samma plats imorgon som den gjorde idag vet jag inte om det är den bästa platsen direkt, som Marie Serneholt påstod. Den stod nämligen lite på sidan. Maffigt blev det när The Ark drog igång sin låt iklädda gröna armédressar och en radda av soldater klampade längs ena sidogången framtill och upp på scenen. The ark drog sedan av sig sina kamouflagekläder och visade mycket vackrare och mer stilfulla vita kläder under. Publiken gillade läget. The ark fortsatte och passade även på att avfyra en hel del pyro. Det slår inte Lena PH förra veckan men är tillräckligt snyggt för att gå om de övriga mellanakterna med råge. Om de sedan verkligen kommer att skiljas åt som grupp är en annan femma…

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *