Love generation orsakade uppståndelse vid entrén

Gårdagens fest i rådhuset var lika trevlig som de föregående årens med samma upplägg och avsaknad av den där kniven dessutom.  Artisterna kom i limousiner och gick uppför den röda trappan in i rådhuset för att sedan traska uppför trappan till övervåningen där buffén i vanlig ordning stod uppdukad mitt i salen . Bland annat tonfisk på rädisa, skinka och annat gott. Även räkor fanns om man ville ha det. Till dryck fanns förutom alkoholfritt alternativ både champagne, rött och vitt vin. Till efterrätt fanns till exempel chokladmousse och kakor med citronfyllning.

Artisterna som anlände en efter en stoppades i trappan för att fastna på bilder innan de fortsatte in i salen. När Love generation stoppades kom de knappt ifrån trappan för att det alltid var någon ny fotograf som bad om ”ett kort här också bara…”. Bakom gruppen stod Linda Pritchard och väntade snällt ett bra tag innan hon och hennes sällskap valde att gå runt för att komma uppför de sista trappstegen. Väl uppe fick en ur sällskapet order om att ”fotografera uppståndelsen”. Linda Bengtzing var en av de sista som kom, då hade redan välkomsttalet avklarats.

Bengtzing fick senare besök av SR vid buffén och passade på att schasa iväg sitt sällskap innan hon och Annika Jankell dök in i en intervju. Därefter tog Bengtzing sin tallrik och plockade av maten för att sedan leta upp ett bra bord. Under hela kvällen minglades det och Kristofer i Melody club var lätt att hålla koll på. Han liknade nämligen Willy Wonka litegrann så vid väl valt tillfälle var jag bara tvungen att be om kort på honom och två ur bandet – härliga killar!

Festen höll på ända fram till 22.30 och förmodligen lite längre än så. Dock hade de flesta valt att dra vidare före det, förmodligen drog sig många till Babel där just Melody Club hade en spelning senare under kvällen. Jag letade mig istället tillbaka till hotellet för att ta det lugnt då man inte kan vara med på allting.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *