Bengtzing får scenen att explodera igen

Linda Pritchard talar om att hon vill vinna och kanske är en lite för mycket tävlingsmänniska ibland. Linda Bengtzing döps till gullefjun av Rickard Olsson och rabblar upp statistik som visar varför hon borde vinna ikväll. Nicke Borg får frågan om inte hans egp riskerar att bli större än en hockeyhall och pratar projiceringar av bilder med Rickard medan Love generation tränar på segerskrik inför en eventuell seger ikväll. Besöket i green room blir ju vad man gör den till och det brukar ofta roa.

Den andra lottade globenfinalisten blev Bengtzing som i detta nu sjunger ut hur hennes karl ska vara och är samt frågar om det är fel på henne. Får jag gissa får hon emellertid bara applåder som svar efter detta.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *