Linda Pritchard och finalisten Nicke – två glada artister

En lycklig Linda Pritchard, som nu till att börja med slagit sin femteplats från förra året, var helsäker på att det var kört när det stod mellan henne och Lasse Stefanz.

– Tack för att jag fick va med… var Lindas beskrivning på den känslan.

När sedan hennes namn ropades upp blev hon förstås överlycklig men tror fortfarande inte att det är sant riktigt. Nästa vecka kommer alltså Pritchard få slåss mot The Moniker och hon har faktiskt hört låten redan och tycker att den är helskön.

– Det blir verkligen två helt olika låtar som sätts mot varandra, det ska bli kul.

Linda vill fortfarande ha kvar den enkla känslan kvar i låten men huruvuda de ska ändra något får de se. Först ska hon kolla hur mycket man egentligen får ändra. Ikväll blir det fest för hennes del med sin kille och kanske lite skumpa.

Finalisten Nicke Borg var överlycklig och hade inte trott från början att han skulle gå så långt som till Globen trots att hans svåger sagt redan när han spelade upp låten att den där kommer han vinna med. Han kommer inte ihåg numret han gjorde idag så dt blev en blackout där. Ikväll ska han fira med sin familj, sin hustru och svåger och alla som vill vara med.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *