Pernilla Andersson på scen

Det flyger! Men vad flög, jag har ingen aning för ögonblicket. Det enda som är klart det är att Pernilla Andersson står på scenen med sin röda gitarr på magen och sjunger om två desperados. Pernillas mjuka stämma hörs inne i arenan och hon har inga problem med texten. De verkade däremot inte helt nöjd med Pernillas placering för mikrofonstativet flyttades några centimeter åt sidan av koreografen som sen backade lite och inspekterade sitt verk. Något annat nytt finns egentligen inte att säga om detta.

I väntan på Pernillas andra genomsjungning började gitarristen spela och sjunga på Mungo Jerrys In the summertime. Trummisen och PernillaAndersson hakade på och avslutade med ett gott skratt. Nu dags för Pernilla att sjunga för oss för andra gången.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *