Pernilla avslutade veckans repetitioner

Pernilla Andersson hade lite problem med kamerorna och fick hjälp av koreografen med när hon ska titta vart och vad hon kan strunta i. En kortare lektion i att hitta kamerorna följdes av en sista genomsjungning och sedan gick Pernilla med band av scenen. Detta är det sista repet vi i media får se innan fredagens genrep så imorgon får vi hitta på annat under förmiddagen, som att ta en titt på stan och se efter hur pass mycket mellostämning det är här egentligen och kanske hinna med att bevaka någon signering, om det finns någon som inte krockar med våra tider.

Nu ikväll väntas en välkomstfest så jag tänker dra från Nordicahallen snart för förberedelser inför denna.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *