Två kortisar med Pritchard & Silver

Pritchard är nu med för andra veckan i rad och tycker det känns lite konstigt då hon knappt hunnit hem och ladda om.

– Jag kom hem och dog totalt ett par dagar där, och sen var det bara upp igen.

Hon tycker det är läskigt med duellerna och nämner att det är så himla bra låtar i båda grupperna. I hennes grupp är det dessutom extremt olika bidrag vilket gör det väldigt sårtippat.

– Det är svårt och jämföra, det går inte och det är meningslöst att försöka tänka ut hur det  kommer gå.

Hur det går beror på vilken publik som röstar på lördag, säger hon. Taktiken hon har är att bara göra sitt allra bästa. Det är den enda hon kan göra och det som hon vet att The Moniker också kommer göra. Sedan får vi helt enkelt se vad folk tycker om. Hon kan inte heller tala om vilken av Shirkey’s angels eller Pernilla Andersson som hon minst av allt vill möta.

– Av Shirley eller Pernilla är det ju då… båda är så otroligt starka i sina genrer så jan kan nästan inte säga någon. Tråkigt svar men båda är lika farliga.

Går Linda Pritchard till Globen kan vi räkna med att se en otroligt lycklig artist som om man ska gå efter hennes svar knappt kommer veta vilket ben hon ska stå på eller något sådant.

Även Jenny Silver har hört sin motståndares låt, hon kommer möta Love generation med Dance Alone. De är mycket bra tycker hon. Jenny gick till andra chansen från den första deltävlingen i Luleå men har inte haft det särskilt lugnt under dessa veckor. Istället har hon varit ut och spelat och varit i studion bland annat och i stprt sett bara varit hemma fem dagar. När det gäller skillnaden mellan tävlingsmomentet i deltävlingen och här i andra chansen så är det en rätt stor skillnad.

– Tävlingmomentet är mycket tydligare här, det är så… Men absolut jag vill ju sjunga.

För att ta sig till Globen på lördag ska Jenny självklart bjuda på sån bra show som det bara går.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *