Välkomstfesten som vaknade till liv vid desserten

Välkomstfesten i Sundsvall höll till på klubben Våningen mitt i city. Klockan 20 trillade både personal och artister in i tät takt. Baren placerad vid ingången fungerade som lite av en stoppkloss där man alltid stötte på någon åt motsatt håll. Lite längre in stod alla bord uppdukade och det tog inte lång stund innan folk satt sig och börjat ta av buffén som bestod av ostpaj, nubbesallad, renkött med mera. En DJ spelade mycket äldre musik. På den lilla scenen närmast artistborden uppträdde en sångerska live med Melodifestivallåtar på lugnt, nedtonat vis.

Jenny Silver var nog den av artisterna som rörde sig mest runt i lokalen och man visste aldrig riktigt var hon befann sig. Däremot syntes Daniel Karlsson (The Moniker) mest i närheten av sitt bord, tillsammans med sitt band. Jag tror att klockan blev 21.30 däromkring innan kaffet och desserten rullades in. Det tog några minuter, sedan ställde sig artisterna på kö för att ta varsitt dessertglas. Alexander Bard var först fram. Efter desserten drog de flesta en efter en och vid 23.00 var det mest personal och media kvar, med undantag av Alexander Bard och The Moniker. The Moniker som för övrigt runt detta klockslag hittade upp på scenen tillsammans med sitt band för att dra av två lugna låtar, helt olika den stil hans Melodifestivalbidrag går i. För några minuter fick man känslan av att vara på en pianobar. The Moniker gick av scenen och DJ:n satte på den äldre musiken igen. Janett Jensen från Warner chappell var danssugen och hittade en danspartner i en kille med kryckor som snabbt kastade kryckorna åt sidan för att lättare kunna röra sig mer obehindrat.

The Moniker gav spontanspelning

Till en början väldigt lugn fest som först efter desserten fick mer fart och liv när folk började hänga runt baren och dansa till musiken, en helt godkänd fest med andra ord.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *