”Eric Saade har varit här”

Imorse runt 10 var jag ute på stan för att göra ett ärende. Drog iväg till en affär och passade på att gå förbi busstationen för att höra vilken tid de extrainsatta gratisbussarna ut till arenan går. Informationen var stängd och den enda info utsatt var lappar med MF-loggan som talade om att bussarna utgår ifrån hållplats K och att det gäller från 18.00 fre och lör. Ingenting om bussar ut till förmiddagens genrep, väldigt mysko…

Kollade i alla fall in exakt vart hållplats K befann sig. Där stod en äldre kvinna som frågade om bussarna ut till arenan. jag svarade så gott jag kunde och sa att det enda vi kan göra är att hålla ögonen öppna. Kvinnan tackade och vände sig om mot en yngre kvinna med dotter på kanske 7-9 år och återberättade informationen hon precis fått höra. Förmodligen mormor (eller kanske en farmor) med barnbarn o dess mor. Dessa hann sedan bara gå en meter innan de såg en telefonkiosk med krossat glas liggandes på marken.

– Titta, Eric Saade har tydligen varit här, sa den äldre kvinnan plötsligt.

Hon pekade på telefonskiosken med endast en av tre glasväggar intakta. Barnet och mamman tittade på förödelsen.

– Han körde kanske genrep här, svarade mamman.

Trion gick vidare…

Uppenbarligen är glaskrosset lika inpräntat i folkets medvetande som duschen förra året och vi har inte ens landat i Globen än.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *