Helcool Pernilla kan tänka sig att ställa upp igen

Pernilla Andersson slog ut Shirley’s angels men det tog stopp när hon mötte The Moniker. Dock var hon inte särskild nedslagen för det. Dessutom var hon alltid så cool och lugn ikväll när Rickard ställde frågor så jag var bara tvungen att fråga om hon alltid är sådan.

–          Jag tror det… Hon skrattar och fortsätter. Men det är klart jag kan vara upptrissad hemma och så men när jag kommer i den här stämningen blir jag ganska lugn, det är inte hela världen faktiskt.

Pernilla var är lugn, nöjd o glad, men berättar att hon fick derbypuls precis innan hon skulle upp, vilket hör till då man måste vara lite taggad. The Moniker ligger på det skivbolag som hon distribuerar sina skivor så hon känner honom inte så väl  sedan tidigare men de umgås förstås här. Pernilla gillar hans låt bra men favoriterna hennes är ändå Loreen (som hon fick ta om tre gånger innan det blev rätt uttalat) och Jenny Silver. Jenny Silver som hon också är vän med.

Att se henne som artist nästa år är inte alltför troligt även om amn aldrifg ska säga aldrig, men att ställa upp som låtskrivare bara ser hon inga som helst problem i.

–          Det tar på krafterna att vara med här, förtydligar hon.

Ställer hon upp som låtskrivare kommer det bli i samma genre, för hon är inte så mycket för att byta ut den.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *