Jenny lottad vidare i duell 1

Som brukligt så är det inget konfetti eller pyro på lördagsförmiddagen då det sparas på till kvällens direktsändning. Därför kom inget silvrigt konfetti ned från taket men personligen kan ja inte släppa att Jenny är lite av en favorit med ett glittrigt läckert nummer men någonstans finns en känsla av att Love generation mycket väl kan gå om henne ikväll.

Love generations nummer är nämligen minst lika läckert det och de har ju använt sig av samma beprövade metod som Ernman med den vita mattan. Måste också säga att Love generation är lite fräcka som ber publiken att rösta på de med bland annat frasen ”vad fan kom igeeen”.

Nu på förmiddagen gick emellertid Jenny Silver vidare, men publiken verkar väldigt sömnig.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *