Artister minglade i gyllene salen

Välkomstfesten igår kväll hölls i stadshuset, i gyllene salen. Det var buffé med väldigt god mat och vackra dekorationer. Desserten bestod av någon syrlig mousse-liknande sak, kladdig chokladkaka och liten kaka med fyllning toppad med bär. I vanlig ordning minglades det runt och åts av maten. Det som är så trevligt med blå salen är att det inte finns några bord utsatta mer än i något hörn så det är verkligen mingel för alla, även artisterna. För att inte tala om miljön där! Väldigt vacker…

Rickard Olsson fick jag en liten pratstund med mot kvällens slut men den som nog var populärast på festen var Linda Bengtzing som knappt fick vara ifred under en längre stund. När den ena var klar med att fota henne var det nästa som ropade på henne.

Jag lämnade stadshuset runt 22.45 eller däromkring för att ta tåget hem.

Eric Saade
Rickard Olsson uppklädd och pratglad
Danny signerar
Sara Varga

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *