Två kortisar – Brolle och Bengtzing

Brolle tillhör en av de artister som haft tid att ladda om och det har han gjort genom det som är allra bästa för honom, det vill säga att vara hemma i norr med hunden sin bland annat. Han har även sysslat med nya skivan som kommer framöver och har haft annat att tänka på för en stund än Melodifestivalen.

Brolle

En tjej som startar i mitten, mitt emellan Brolle och Nicke borg är Linda Bengtzing. Hon har alltid legat däromkring vad hon kan minnas och vet inte om det är bra eller dåligt. Dock skulle hon gärna vilja starta först eller sist för att det enligt statistiken visar att det är bättre.

Lindas körtjej Evelina Olsén är frisk och tillbaka igen.

–          Hon är så laddad att man skulle kunna använda henne som pyro. Det ska bli intressant at tse om hon kan tygla det här, säger Linda.

Linda kallar sig själv ”Wallmansskadad” när vi går in på just kören. Många i år har valt att gömma kören bakom scenen, något Linda Bengtzibg inte kan förstå.

–          Jag anser att kören bakom mig ska få samma energi, samma kick som jag. Det får man inte bakom scenen.

Linda har även fått veta att fredagens genrep är lika viktigt som lördagens direktsändning då det är efter fredagens framträdande juryerna gör sina bedömningar.

–          Så det är bara att köra på! Konstaterar Linda som inte kommer gå hem och meditera eller så.

Linda Bengtzing

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *