Eric Saade inte helt otippat vinnare 2011

Eric Saade fick tydligen glassplitter i ögat så Fredrik Kempe fick ta hans plats och såg för ett ögonblick förvånad ut, men sedan kom Saade tillbaka och intog sin sedvanliga plats i green room.

Det har stått under tiden mellan Eric Saade, Danny och Sanna Nielsen. När samtliga jurygrupper avgett poängen stod Eric på 81 poäng, Danny tät tvåa med 79 och Sanna Nielsen trea inte långt efter grabbarna.

Kort väntan, som för artisterna säkert kändes som en eller flera svettiga eoner, så kom svenska folkets telefonröster och när Danny fick näst högst poäng var allt klart. DÅ kunde inte ens en jordbävning stoppa Eric från att vinna. Vi kommer alltså skicka en ”Popular” kille till Düsseldorf. Jag får bara buga och önska Eric med team lycka till i Tyskland!

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *